Yellowpages.hu - Tartalom liszensz

	
	
	
	

	
	

	
	
	
	
	
	
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
Főoldal   |   Bejelentkezés   |   English   |   Deutsch   


Tartalom liszensz

E honlap és az összes yellowpages.hu-hoz tartozó honlap honlap az Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. szerzői jogai által védve van, amíg arról más rendelkezés nem születik. Minden jog fenntartva. A képeket, védjegyeket és márkákat más, a szellemi tulajdonról szóló törvények védik, így másolásuk, vagy bármilyen egyéb felhasználásuk csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.

Az oldalak - beleértve ezt is – letöltése és ideiglenes tárolása önálló használatra engedélyezett, azok egyedül álló számítógépen vagy monitoron megtekinthetők. A honlap részei a funkciójának megfelelő célú használatra nyomtathatók. A tartalom a továbbiakban semmilyen más úton nem reprodukálható letöltéssel, terjesztéssel, továbbküldéssel vagy bármilyen más formában, eszközzel, kivéve a Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. tulajdonosának előzetes, írásbeli beleegyezésével.

E honlap és az összes Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. honlap csak általános célú információkat tartalmaznak. Mindent megteszünk annak biztosítására, hogy honlapjaink tartalma folyamatos frissítés mellett, helytálló legyen, ennek ellenére néhány hiányos, pontatlan vagy nem naprakész információ előfordulhat. A Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. honlapjainak tartalma kizárólag általános felvilágosításra szolgál és az ott található információk felhasználásából eredő veszteségért vagy kárért a Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

A Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. nem vállal felelősséget semmilyen, az Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. weboldalaihoz kapcsolt külső - mások által kezelt - honlapok tartalmáért és nem vonható felelősségre olyan veszteségért vagy kárért, amit a külső honlapokon található információk felhasználása okoz.