Yellowpages.hu - Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

	
	
	
	

	
	

	
	
	
	
	
	
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
Főoldal   |   Bejelentkezés   |   English   |   Deutsch   


Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

Hogyan kereshetek?

A főoldalon található keresőben kereshetek Cégnévre, Tevékenységre, Termékre/Márkára is. Mindig a megfelelő fülre kattintva már 2 karakter után listázza a találatokat.

 

Hogyan kereshetek egy településen belül?

A főoldalon található keresőben a Helység ablakba írva a település nevét. Ezt a keresést lehet kombinálni tevékenységgel, cég nevével, akár termékre vagy márkára kereséssel is.

 

Hogyan adhatok fel hirdetést online?

A főoldalon található regisztráción keresztül. Az ingyenes regisztrációnál szükséges megadni a cége adatait és tevékenységét, hogy szerkesztőségünk rögzíteni tudja rendszerünkben.

A teljes regisztrációt kérő ügyfeleknek üzletkötőink jeleznek vissza, segítve Önt és cégét a legmegfelelőbb csomag kiválasztásában és hirdetése elkészítésében.

 

Mit tegyek, ha adataim hibásan szerepelnek?

Amennyiben adataiban hibát talál, kérjük, legyen szíves azt a főoldalon alul található Hibás adat bejelentése pontban jelezni.

Kollégáink a hibás adatot javítják rendszerünkben.

 

Mikor történik a számlázás?

Miután bejelenti hirdetési szándékát, egy hirdetési szakember felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy kitöltse a regisztrációs szerződést és a számlát postázzuk Önnek.

 

Mit tegyek, ha a számlázással kapcsolatban kérdésem, problémám van?

Kérjük vegye fel a kapcsolatot a számviteli osztályunkkal +361 302 8057, és mi szívesen válaszolunk kérdéseire.

 

Hogyan tudom frissíteni az adataimat?

Ahhoz, hogy a változásokat átvezessük és frissítsük az adatlapját vegye fel a kapcsolatot velünk  az oldal alján található Hibás adat bejelentésére klikkelve, ezenkívül még e-mailben: info@yellowpages.hu vagy +361 302 8057-es telefonszámon is állunk rendelkezésére.

 

Mikor lesz a hirdetésem aktív az oldalon?

Miután elvégezte a regisztrációt, az egyik üzletkötőnk felveszi Önnel a kapcsolatot a hirdetési adatokért, amit  Önök YP honlapján megmutatni szeretnének, elkészült a hirdetése jóváhagyása és a  regisztrációs szerződés aláírása után válik aktívvá a hirdetése.