Yellowpages.hu

	
	
	
	

	
	

	
	
	
	
	
	
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
Főoldal   |   Bejelentkezés   |   English   |   Deutsch   


Hírek

Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése az Első Magyar Internet Szaknévsor Kft-nél 2011-11-30 16:41:16

 

Az Első Magyar Internet Szaknévsor Kft. sikeresen pályázott az Európai Unió által társfinanszírozott Közép-Magyarországi Operatív Program keretében.

 

A projekt keretében egy integrált vállalatirányítási rendszer került bevezetésre az Első Magyar Internet Szaknévsor Kft-nél, amely a cég számára legfontosabb tevékenységekhez nyújt hatékony informatikai támogatást.

Az internetes megjelenésünket modernizáltuk, hatékony, felhasználó barát felületet alakítottunk ki, mely nem csak a hazai internetezők, hanem a külföldi keresők számára is segítséget nyújt. Az új megjelenésünk egyre több nemzetközi megkeresést eredményezett. A humánerőforrás hatékonyságának maximalizálására kialakítottunk táv- és csoportmunka lehetőséget. Ezzel is a munkaerő megtartására törekszünk, és a munkakörülmények optimálisabbá tételével kívánjuk további fejlődésünket biztosítani. A vállalati CRM egyszerűsíti és összekapcsolja a különböző céges tevékenységeket, mint a pénzügy/számlázás/könyvvitel. Az értékesítés során az ügyféladatok követhetősége az előkészítő munkát rövidítette le, ezáltal az üzletkötésre fordított idő megtöbbszöröződött, mely bevétel növekedést eredményez. A költségek csökkentek mind pénzügyi, mind idő-, illetve munkaráfordítás értelemben és értékesítés támogatásunk felgyorsult. Az adminisztráció jelentős automatizálásával, a Workflow menedzsment, illetve a projektmenedzsment is hatékonyabbá vált. A készletnyilvántartás és az ügyfélkapcsolati menedzsment is sokkal átláthatóbbá vált.

A fejlesztés a következő előnyökkel járt:

  1. A költségek csökkentek mind pénzügyi, mind idő-, illetve munkaráfordítás értelemben.
  2. Megtörtént az adminisztratív és üzleti folyamatok részleges automatizálása.
  3. Kialakult a cégen belül összegyűlő információk és adatok hatékony és strukturált rendezése, tárolása, illetve szükség esetén a tanácsadók rendelkezésére bocsátása.


1