Yellowpages.hu - MátraCOMP KFT

	
	
	
	

	
	

	
	
	
	
	
	
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
Főoldal   |   Bejelentkezés   |   English   |   Deutsch   


MátraCOMP KFT

Vármegyeház tér 1.
Gyöngyös, 3200

Tel.: +36-1-886-7125
Fax.: +36-37-313-577
E-mail: Kapcsolatfelvétel
Minősítések: A MátraCOMP Kft. minőségfilozófiájának homlokterében a megalapozott folyamatszervezési alapokon és rendszerszemléleten nyugvó szervezeti teljesítményének fokozatos, fenntartható és vevőink számára úgy üzleti, mint szakmai haszonnal járó fejlődése áll. Ennek érdekében: - folyamataink kialakításában figyelembe vettük az ISO 9001:2000 minőségügyi rendszerszabvány valamennyi követelményét, vevőink igényeit, szervezetünk lehetőségeit és a szakmai irányelveket egyaránt, - minőségrendszerünk középpontjában vevőink minőségközpontú, mégis rugalmas kiszolgálása áll, dokumentációs rendszerünk pedig biztosítja a nyomon követhető és visszakereshető munkavégzéshez szükséges kereteket, - szervezetünkben tevékenykedő munkatársaink képzettségét és kompetenciáját állítottuk a legmagasabb hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásaink, ezzel összhangban minőségcéljaink alapjául, - munkánk egyik legfontosabb elemének megbízhatóságunk fenntartását és fejlesztését tartjuk, elsősorban az információbiztonság vonatkozásában, s minden üzleti döntésünket ennek az elvnek rendeljük alá, - szállítóink és alvállalkozóink kiválasztásában kizárólag a legmagasabb minőségképességet garantáló szervezetek jöhetnek szóba, - vevőink igényének feltárására folyamatosan jelentős erőfeszítéseket teszünk, különösképpen a szoftverek és szoftverrendszerek fejlesztése, valamint a tanácsadási tevékenységünk során, - meggyőződéssel valljuk, hogy minden üzleti megoldás, amit ügyfeleinknek nyújtunk, magában hordozza a továbbfejlesztés lehetőségét, ezek őszinte feltárása nélkül pedig nem teremthető meg a kifogástalan vevői elégedettség, - tisztában kell lennünk azzal, hogy minden folyamatunkban, részfolyamatunkban és projektünkben a megalapozott, racionális, minőségszemléletű és a folyamat-teljesítmények mérését is biztosító tervezést tekintjük a siker fő zálogának, - sohasem felejthetjük, hogy a belső és külső kommunikációnk hatékonyságát és átláthatóságát a kor magas követelményeinek megfelelően kell optimalizálni. A MátraCOMP Kft. vezetői és tulajdonosai meggyőződésesen elkötelezettek a fentiek következetes megvalósítása mellett, s minden szükséges erőforrást biztosítanak a célok eléréséhez. Budapest, 2003.09.15.
Cimkék: alkatrész, internet banking, informatika, informatikai rendszer tervezés, informatikai rendszer üzemeltetés, számítástechnikai internetes kereskedelem, számítógépes hálózat kiépítés, számítógépes hálózat telepítés, számítástechnikai tanácsadás, internet szolgáltatás, internet kereskedelem, információ biztonság
MátraCOMP KFT

"1991-ben alapított cégünk a vállalati számítástechnikai szolgáltatások teljes skáláját nyújtja, kezdve a számítástechnikai szaktanácsadás, tervezés és a rendszerintegráláson, fejlesztésen és üzemeltetésen keresztül a forró drót szolgáltatásig. Saját márkanév alatt forgalmazunk Intel alapú minőségi számítógépeket, notebookokat, kis és nagy teljesítményű valódi szervereket 3 év teljes körű garanciával. Építünk vezetékes és vezeték nélküli számítógép hálózatokat. Kínálatunkban megtalálható majd az összes jelentős szoftvergyártó terméke. Szakembereink a vásárolt termékek utógondozásáról, oktatásáról is gondoskodnak. Részt veszünk ügyfeleink igényeinek felmérésében, a cég átvilágításában, és segítünk megtalálni a partnereink követelményeinek leginkább megfelelő megoldást. Ha a kulcsrakész termékek nem oldanák meg problémájukat, úgy egyedi szoftverek elkészítését is vállaljuk. 1996 óta foglalkozunk web alapú, adatbázis-kezelőt is alkalmazó szoftverfejlesztéssel. Az elsők között, még az elmúlt évezredben indítottuk el Internet szolgáltatásunkat. Minősített Microsoft, Cisco és Intel rendszermérnökeink a legbonyolultabb IT feladatokat is képesek megoldani. Cégünk számos nagy gyártó nemzetközi minősítéseivel rendelkezik. Intel Technology Provider Gold, Microsoft Certified Partner, NetApp Silver Partner, stb. Auditált ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerünk garantálja partnereink maximális elégedettségét. ISO minősítésünk a szoftverfejlesztésre is vonatkozik. "
Tevékenységek:
 • Számítástechnikai-hálózatok
 • Számítástechnika
 • Számítástechnikai alkatrészek
 • Számítástechnikai kereskedelem
 • Számítástechnikai rendszerek
 • Számítástechnikai szaküzletek
 • Számítástechnikai szervizek
 • Számítástechnikai szolgáltatások
 • Számítástechnikai tanácsadás
 • Számítástechnikai tonerek
 • Mikrohullámú Internet Szolgáltatás
 • Internet szolgáltató
 • Bérelt vonali Internet
 • Hardver-szoftver szaktanácsadás
 • Informatikai biztonsági szaktanácsadás
Képek:
MátraCOMP KFT

MátraCOMP KFT

MátraCOMP KFT

MátraCOMP KFT

MátraCOMP KFT

Kapcsolatfelvételi űrlap:


Név:*
Telefonszám:*
E-mail:*
Kapcsolatfelvétel célja:*
Üzenet:*
 
Jelenleg nincs aktuális kedvezményre jogosító kupon!
Ehhez a céghez nem tartozik képes reklám!
Ehhez a céghez nem tartozik videó megjelenés!